Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Магнолия в Албена с автобус?

Разгледайте Магнолия, Албена, на картата

Упъване до Магнолия (Албена) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Магнолия

 • АвтобусАвтобус: 

Как да стигна до Магнолия с автобус?

Кликнете на автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Автобус спирки близо до Магнолия в Албена

 • Бариерата,13 минути пеша,

Автобус линии до Магнолия в Албена

 • АЛБЕНА,Албена,
Въпроси и Отговори
 • Кои са най-близките спирки до Магнолия?

  Най-близките спирки до Магнолия са:

  • Бариерата е на 982 метра разстояние, 13 мин. пеша.
 • Коя линия на автобус спира близо до Магнолия?

  АЛБЕНА

 • Коя е най-близката автобус спирка до Магнолия в Албена?

  Най-близката автобус спирка до Магнолия в Албена е Бариерата. Има 13 мин. пеша.

Разгледайте Магнолия, Албена, на картата

Обществен Транспорт до Магнолия в Албена

Чудите секак да стигнете до Магнолия в Албена, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Магнолия с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Магнолия в реално време.

Търсите най-близката спирка или станция до Магнолия? Разгледайте този списък със спирки, които са най-близо до дестинацията ви: Бариерата.

Автобус:

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Магнолия лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Магнолия лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Албена, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Местоположение: Албена, Балчик

Магнолия, Албена

Придвижвайте се из Албена с градския транспорт!

Пътуването из Албена никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в Албена.

Когато пътувате до някоя дестинация из Албена, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Чудите се как да използвате обществен транспорт в Албена или как да платите за обществен транспорт в Албена? Приложението за обществен транспорт Moovit може да ви помогне да навигирате в пътя си с обществен транспорт лесно и с минимални разходи. Включва такси за обществен транспорт, цени на билети и разходи. Търсите карта на линиите на обществения транспорт в Албена? Приложението за обществен транспорт Moovit показва всички карти на обществения транспорт в Албена с всички автобус маршрути и спирки на интерактивна карта.

Албена има 1 транспортни видове, включително: автобус, управлявани от няколко транспортни агенции, включително ПП Добрич

Линии на обществен транспорт със спирки най-близо до Магнолия в Албена

Автобус линии със спирки най-близо до Магнолия в Албена

По-лесно да стигнете до Магнолия в...